fbpx

Kaffe på kanden:::Lir & Gear

Det ser ud til at vinteren nødigt slipper sit tag, trods det at der inde i mit hovede er blomstrende bellis i græsset?.

Indtil mine indre billeder bliver til virkelighed, må jeg nøjes med at drømme om havesjov, og bare tæer, og så bare more mig med at finde muntert tilbehør, der kan peppe vintervejret op

2

Davy Grosemans har leget med de formelle og stilistiske aspekter af kaffekanden og skabt en festlig vandkande, og med 12 liter i kanden, bliver den overdimensionerede kaffekande, til en  sjov og anvendelig vandkande, og en dekoration i sig selv…

Sjov på terrassen, altanen, eller ved siden af legehuset

Xala

Lungo fra belgiske XALA, fås i 7 farver: lys grøn, dyb blå, sort, pink gul en lysegrå og rød.

MK2Sgc_d3

Er du vild for at få fingrene i din egen kæmpekaffekande, så kontakt Kaas Outdoor living

PSSSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.