fbpx

Lir&gear::: Stabil skygge på terrassen(eller altanen)

(Vind en stylish parasolfod)

Uanset om det er fordi solen bager, eller det smådrypper, så er jeg glad for min parasol på terrassen. Men parasolfødder derimod, er en ganske anden sag?.

Ofte er de klodsede, grimme og svære at flytte rundt på, men det har Plinthit (heldigvis) lavet om på, så nu har jeg stabil skygge på terrassen, på den pæne måde

Lir og gear stabil hygge på terrassen Foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Det er flere uger siden at jeg modtog min nye parasolfod fra Plinthit, og min parasol har stået i forårets fest og blæst, storm, regn og vilde vinde, og den har klaret det hele så fint flot, og den ser stadig stylish ud.

a

For det er åbenbart ikke bare mig der synes at parasolfødder kan være træls, store tunge, svære at få til at passe lige dér hvor de skal være. Josefine og Christian fra Plinthit, har grublet over sagerne og lavet dennne her nye parasol-darling.

Udskriv

6 plastic dele og to poser, udgør parasolfoden.  Den en nem at samle, passer til alle tykkelser parasoller Ø28-58mm, og vejer ingenting. Den bliver stabiliseret af de to sandsække, der følger med (du skal selv sørge for sandet) og Vupti, så har du en stylish parasolfod.

1DX_2729-Edit_2048x2048 - Kopi

Her er intet rør, ingen rustne skruer eller uhandy beton. Sandposerne fordeler vægten, så du let kan flytte parasolfoden og samtidig absorberer sandet vindstød, så parasollen står stabilt, og så kan den tilmed passe ind her og der, under møbler, borde ved stole og på den lille altan.

Du kan vælge sandsækkene i lys eller mørk grå eller khaki, og hele herligheden koster 699 kr og kan bestilles lige HER

Og hvis du lægger en kommentar her på bloggen, hvor du skriver hvilken farve du ville vælge sandsækkenei, og hvad du bedst kan lide at lave under din parasol

SÅ KAN DU VINDE EN PARASOL FOD YAY! efter eget valg

klik HER for st se størrelse og farve, og smid så en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen

Vi trækker lod d. 14 juni HEP HEP!

 

Og HUSK så lige at du også kan vinde biletter til CPH garden ( ;

Se hvordan du gør lige HER

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Kram D

24 kommentarer til “Lir&gear::: Stabil skygge på terrassen(eller altanen)”

 1. Jeg vil da meget gerne være med i konkurrencen om den smarte parasolfodsløsning, fordi min er så plastikagtig og grim 🙂
  Er jeg heldig, skal den være mørke grå. Vi ses i Valbyparken!

 2. Britta Rydahl

  Jamen den parasolfod ser da helt fantastisk ud – den kan jo flyttes i etaper, om nødvendigt.
  En antrasitgrå ville passe perfekt i min lille have.

  Tak for alle dine gode ideer 🙂

  Gode hilsner Britta

 3. Dén er dælme smart! Vi har sådan et rundt beton-monstrum af en parasolfod, som vejer et ondt år. Jeg kan ikke flytte med den – min mand kan lykkes med at få den tippet og “trille” den i en bedre position. Vi købte engang sådan en dims med hjul, som man så sætter under foden. Den fungerede i ca. 10 min., før hjulene brækkede af. Great.
  Og jeg laver faktisk næsten alt under vores parasol. Fordi jeg er virkelig dårlig til at sidde i solen. Vil altid mega gerne have lidt kulør – men føler lynhurtigt, at jeg steger i mit eget fedt i solen, haha!
  Her hos os vil sækkene i antracit være finest. Skulle jeg være heldig, kan jeg måske få lokket husbonden med til at skifte parasollen ud også. Altså, den er jo sådan set ok.. men den er (affarvet, efterhånden) grøn, og vi har haft den i….bumbum… 12 år. Holy moly! Ønsker mig en lys ligesom din 🙂

 4. Hejsa, jeg ville vælge de mørkegrå sandsække. Smart design, min parasolfod er en stor tung sten som er et mareridt at skubbe/ hive rundt med, når jeg skal finde læ og ro til at meditere i min have stol – det bedste i verden efter et par timers havearbejde;-) hilsen jane

 5. Vi snakkede lige den anden dag om, at vi skal have en parasol. Vores altan vender stik vest, så der bliver bagende varmt derude, når det da ikke lige blæser en halv pelikan, som er tilfældet i dag.
  Jeg trives bedst i skyggen, så jeg vil foretage mig alt under parasollen. Spise, læse, sove og nusse om planterne. Jeg er spændt på om Plinthit kan klare (vesten)vinden herude på kanten af Kalvebod Fælled, men vil meget gerne give den et forsøg – helst med sandsække i mørk grå 🙂

 6. God onsdag Dorthe,

  sikke en genial parasolfod:-)
  Netop fordi parasolfødder er så enormt tunge, da har jeg ikke en.
  Efter en arbejdsulykke blev det svært at gå, løfte osv. Oveni fik min datter kræft som ødelagde hendes knogler, så her står den mest på pleje, hvile og den slags.
  Jeg drømmer om at have en parasol mellem min datters og min solseng derude i den friske vind og de sække i mørk grå vil passe bedst:-)

  Ønsker dig en dejlig sommertid:-)

 7. Hej Dorte

  Jeg er netop på jagt efter en parasol til den dejlige sommerferie der snart skal afholdes i det danske sommerhusland.

  Jeg ville vælge 50kg antracit. Jeg tænker at en stor skål solmodne jordbær med fløde skal nydes under parasollen. Mere sommer kan det da ikke blive.

  Hvor er din parasol fra, den er fin og passer jo til foden ☺️

  Kh Camilla

 8. Lene Jespersen

  åh ja, de parasolfødder. Jeg er lidt farvetosset, så jeg ville nok vælge en orange hvis det var muligt – men må gå den praktiske vej og vælge mørk grå/antrasit.

 9. Helle Andersen

  50 / antracit – det er da en helt fantastisk opfindelse, hvorfor er der ikke nogen der har fundet på det noget før. Vi har ikke plads til en almindelig parasolfod ved vores havebord, så vi sidder altid og spiser til aften i bagende sol hele sommeren (vi bor i Luxembourg) og der bliver ofte 35-40 grader varmt, så af og til kan vi slet ikke sidde i haven, hvilket er rigtig ærgerligt. Så denne fod vil bare være løsningen for vores familie.
  God sommer til alle i haver og på terrasser
  Helle

 10. Super fin parasolfod. Jeg ønsker mig en antracit.
  Nyder at sidde under min parasol med en god kop the lavet på mynte fra haven og bare være, læse haveblogs (f.eks. din) eller læse haveblade – og ikke mindst hygge med familien og gode venner over et glas vin eller et godt måltid mad.
  Glæder mig til at se din have på Cph garden 🙂

 11. Anne Mette / cuginak

  Det er da smart! Jeg gør helst det meste under parasollen, men selv om vores fod har små hjul, så kan jeg bare ikke bakse den rundt. Så jeg vil da (som alle andre 🙂 super gerne vinde sådan en fin fod her, i antracit. Krydser fingre!

 12. Jeg vil elske at sidde med en god bog og et glas kold hvidvin❤️
  Jeg vil gerne have mørk grå og 50 kg

 13. Sannah Astrup

  Den er simpelthen så fin den her… Det ville være perfekt hjemme ved os, da jeg lige har været ude og købe parasol…
  Har en lille en på 1,5 år, så vi hygger meget i skyggen, bader og spiser melon:)

  Antracit grå ville være meget fint

 14. Dorte Klemensen

  Jeg er vild med at sidde under parasollen og nyde livet. Det kan være mens min datter hopper trampolin, eller sammen med familien til hverdags-grill eller sammen med venner de skønne sommeraftener med god amd og iskold hvidvin.

  Vi ville elske den lækre parasolfod i mørkegrå til vores store haveparasol

 15. Endelig en smart løsning! Det har virkelig manglet længe.

  Vi er ved at etablere en terrasse i den ende af haven, der har morgen- og frokostsol, så en mørk grå til 50 kg ville passe perfekt til.

  1. Hov – glemte at skrive, hvad jeg nyder at lave under parasollen.
   Det er eenkelt: nyde livet!! Er det ikke det, haven er til for? 😉

 16. Charlotte Rosendahl

  Jeg ville gerne servere jordbær med hjemmelavet is under parasollen.
  Og poserne må gerne være mørkegrå.

 17. Charlotte Rosendahl

  Jeg ville gerne servere jordbær med hjemmelavet is under parasollen.
  Og poserne må gerne være mørkegrå og 50 kg.

 18. Lene Bertelsen

  Hvis jeg havde en parasol – mangler virkelig en – vil jeg læse og drikke kaffe under den!

 19. Katrine Søgaard

  pudsigt nok så knækkede vores parasolfod i eftermiddags, så jeg er på udkig efter en ny og bedre, og denne ser meget smart ud. farven skulle være antracit , den er fin.
  kh katrine

 20. Mette Grauballe

  Denne lækre giveaway kommer på et perfekt tidspunkt da vores nuværende parasolfod er ved at stå af… Og den her – WAUW, det er da super smart! Vi har en meget varm og solrig gårdhave så når solen rigtig bager så er en parasol nødvendig for at skabe lidt skygge. Vi har også en lille børnepool vi blæser op og fylder når varmen er go’ og det er nu en gang bedst at sidde lidt i skyggen i sådan et også. Lysegrå tror jeg vil næsten forsvinde på vores terassebrædder – helt perfekt.

  Mange hilsner
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.