fbpx

Hello 2018 ::: News i Meltdesignstudio

Rigtigt dejligt nytår til dig, jeg håber du kom godt ind i det med en passende mængde krudt, glimmer og bobler, og alle lemmer i behold.

Lad mig lige starte med at takke for det gamle år, som var sprængfyldt med haveglæde, haveplaner, haveshow, haveforedrag, grøn styling, kransebinding og alt muligt andet grønt og lækkert, som jeg skrev om HER.

Og som collagen som Instagram har lavet til mig over mine mest likede billeder i 2017 er det tydeligt at året var grønt hele vejen igennem.

Kranse, uderum, blomster og min Vilde og vidunderlige urbane oase på CPH garden, ja jeg synes det summer det ganske pænt op, at i er vilde med det samme som jeg, TAK for det ( ;

 

 

HELLO 2018

Men nu venter et helt nyt og frisk 2018, lige til at tage hul på. Her på tegnestuen er jeg allerede i fuld gang med at tegne masser af have planer, at planlægge foredrag og lægge sidste hånd på nye spændende projekter der ser dagens lys lige omkring når bøgen springer ud, mere om det senere ( ;

NEWS

Men EN af de ting jeg (også) har glædet mig til at fortælle dig er, at jeg nu er fast at finde i Bolig liv, hvor jeg hver måned bidrager med mine helt egne havesider sprængfyldt med havetips, grønne steder, shopping og DIY have-sager.

I denne måned kan du b.la læse om hvilke havesysler jeg finder allervigtigst i Januar, og jeg kan afsløre for dig at det (heldigvis) ordnes fra lænestolen, nemlig med en alvorlig gang Armchair gardening.

( Jeg tipper også om steder shopping og osv. så tip mig gerne med grønne oplevelser udenfor hovedstads området, butikker, haver, parker, cafeer osv. på mailen, så bliver jeg glad)

BONUSINFO: Hvis du spæner i kiosken og køber bladet får du et ekstra magasin med (Bolig ideer) i denne måned.

 

Det sker:

Mandag d. 15 Januar holder jeg foredrag om min nye bog ” Sådan skaber du RUM i din have “i Odense. Kig forbi hvis du er på de kanter.

Senere på måneden holder jeg foredrag om havetrends og forbrugeradfærd indenfor havebranchen 2018/19 for en lukket kreds, men husk at det kan også være dit firma, boligforening, bibliotek, eller andet, der kan bestille det foredrag.

Og så er året ligesom skudt igang, synes jeg…

 

Men hvis du sidder og skumler over januarvejr og nedbørsmængder, så fat mod og bliv hængende her på kanalen, for der kommer flere dejlige havetips og sager her på bloggen, hele resten af året, eller følg med på Instagram, hvor jeg dagligt deler hverdags glimt og grønne øjeblikke.

Så stay tuned, og rigtig god weekend derude,

og HUSK at dagen allerede er tiltaget med 14 minutter YAY!

Kram

 

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.