fbpx

Haveundren ::: Når katten bliver flexitar

(var det dig der vandt bogen om Tivoli?)

Coco the (fat) cat

Nogle af jer har måske opdaget at jeg har en meget gammel, temmelig træt, og supersød hankat, ved navn Coco.

Coco, skulle, som navnet antyder, være en hunkat, men ingen kunne tilsyneladende se forskel på noget da vi fik ham, og damen der havde ham, var meget overbevisende i sin salgstale, og alt jeg ville var at have killinger på sigt.

Når katten bliver flexitar

Anyway, vi elsker alle Coco meget højt, som den prægtige hankat han er, og det er tydeligt at Coco, har læst med på instagram, og er blevet grebet at den seneste trend, og blevet flexitar. Han har udviklet en sær forkærlighed for roser, men selvfølgelig ikke en hvilken som helst, rose, han spiser kun rosen lykkefund, og det med stor appetit, se bare med her:

Rosen vokser på hjørnet af min terrasse, og her har jeg flere gange taget ham på fersk gerning, i mageligt, at sidde på rækværket og smaske de fine roser i sig, med stort velbehag.

Jeg undres, men skulle jeg selv skifte dele af kosten ud med blomster, synes jeg faktisk lykkefund er et godt valg…( ;

Gad vide hvad den næste trend er han vælger at kaste sig over… Pagehår, crossfit eller måske selfies med avocadomadder?

Nå, men nu vil jeg bare ønske dig en rigtig god ferie. Bloggen her holder lidt sommerlukket, men har du lyst, kan du svinge forbi Instagram, hvor jeg nok deler en story eller to.

Bonusinfo: Noget af ferien skal jeg tilbringe i New York, hvor jeg blandt andet skal se the Highline, og lidt andre labre grønne spots, så kig med hvis du synes det kunne være sjovt.

Sådan gør du haven ferieklar

Skal du selv på ferie, men er lidt nervøs for at lade haven blive alene hjemme, så læs HER hvad du kan gøre, for at få ro på nerverne.

Var det dig der vandt

Og så er der bare at sige STORT tillykke til Ditte, som blev den heldige vinder af den nye bog om Tivoli.

Har din kat også mærkelige vaner, eller er din hund med på de seneste trends?

Ha´ en skøn sommer, vi ses på den anden side, hvor jeg forhåbentlig kan løfte lidt mere af sløret om mit seneste projekt “Ny bog på vej”

Kram

Dorthe Kvist MeltdesignstudioPsssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

11 kommentarer til “Haveundren ::: Når katten bliver flexitar”

  1. Anette Brammer

    Hahaha – hvor er det skønt!!! Lækkert med en kat med personlighed og egen vilje. Ha’ nu en skøn ferie – vil følge dig på IG (muffyanette)

  2. Carina Jørgensen

    Jep, jeg har I den grad katte med mærkelige vaner og personlighed. Jeg har 4 orientalere, og mage til pilpotede pelsklædte bæster med personlighed skal man lede længe efter. De hjælper gerne til med ALT det indendørs planteædende, det er bare ikke nogen hjælp for som nævnt, de er i den grad pilpotede haha 😂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.