fbpx

Har du styr på hækken ::: Havetips

Nogen mener det skal gøres inden Sankt Hans, andre tar det `lungt´ med det, og jeg når det sjældent på den rigtige side??.

Har du styr på hækken Dorthe Kvist Meltdesignstudio (2)

Men det er absolut ikke fordi jeg ikke vil, Jeg ELSKER at klippe hæk, og jeg synes på ingen måde at hække er kedelige

Hvis du vil vide hvorfor jeg er vild med hække og hæk-klipning, kan du se en lille film, jeg har lavet om det , hvis du klikker lige HER

Det sker, med nogenlunde samme sikkerhed, som at man bliver lykkelig, når man høster de første søde jordbær, at jeg klipper ledningen over, hver evig eneste gang jeg klipper hæk.

Samtidigt, har jeg sjældent haft særligt stor tiltro til batteridrevne apparater, og slet ikke af hækkeklipper størrelse, da jeg for det meste finder dem lidt fimsede , og så letbenede at jeg næste altid kommer til at ødelægge dem, når jeg (as usual) går all in på DIY eller have arbejde.

Har du tjek på hækken Dorthe Kvist Meltdesignstudio a

Men med min nye Bosch 36 V batteridrevne hækkeklipper, er det rent faktisk lykkedes mig at klippe hele hækken uden irriterende pauser med samlemuffer og gaffatape?..

 

Hækkeklipperen har et ordentligt langt sværd, som gør det hurtigt og let at klippe hækken i en fart, batteri nok til at jeg kan nå at klippe det hele inden den går kold for strøm, og en tyngde, der føles som et apparat der mener det alvorligt, samtidigt med at jeg kan klippe (næsten) hele min hæk før mine arme føles som om de er ved at falde af

Hækkeklipperen er en Bosch AHS 54-20LI med lithium batteri, som er forsynet med planetgear, og tager op til 20 mm grene.

Planet gear vil sige at hvis den rammer en gren den ikke kan klare, bider den sig ikke fast som en lille hidsig terrier, og bliver siddende, den skifter simpelthen rytme, og kraft, indtil den har fået onduleret grene

og med en ældgammel hæk som min, med rimeligt tykke grene, er det klart en fordel

Se selv hvor fint det blev?..

Har du tjek på hækken Dorthe Kvist Meltdesignstudio c

Rigtig god fornøjelse med hæk klipningen?..

 

-Dorthe ( ;

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.