fbpx

Haven i krukker ::: Havetips

Den mobile have, den lille have, altanhaven, den urbane have, baggårds haven, den nemme have, den bærbare have?.

Haven i krukker?

kan du have alle vegne

Jeg er vild med krukkehaven netop fordi den er fleksibel, bærbar og kan skifte udtryk i en håndevending.

 

Og hjemme hos mig har jeg masser af krukkehaver rundt omkring, og jeg har meget morskab af at gå og arrangere dem om, alt efter hvad der lige blomstrer, hvilket udtryk jer er i humør til og hvor jeg befinder mig mest?

Denne krukkehave er for tiden flyttet ind i mit yndlingshjørne, og består af planteposer i forskellige størrelser, fra min egen kollektion af urbane haveprodukter poserne er lavet af genanvendte plastflasker, og nemme at flytte rundt på. Og så kan de klappes sammen, når de ikke er i brug?

Haven i krukker 7

i krukkerne er der: Marguerit, sommerfuglelavendel, katteurt, ærteblomst, tobaksblomst, alpemandstro, staudesalvie

og i kurven på bænken, en opstammet prydbasilikum, med engelsk græs i bunden

Gode råd til krukkehaven:

  • Tænk stort, jo større krukker/beholdere, jo mindre vanding
  • sørg for at der er dræn i bunden af beholderen
  • sæt gerne mange krukker sammen i grupper
  • vælg gerne forskellig højde og størrelse, men sørg for at der er noget der binder dem sammen, feks. materiale eller farve
  • prøv at matche krukkens farve i blomsterne

 

Planteposerne, den fine sorte (kaffe) vandkande, og det rå espalier er fra Nelson garden, og du kan købe det i havecentret eller i udvalgte Silvanburtikker, eller hos Urban garden company 

 

Tak til Floradania, og Gardenshop Høsterkøb for planter

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.