fbpx

Grey day::: Boligindretning

For et stykke tid siden holdt jeg et foredrag om boligtrends for et større indretnings firme, og en af de ting jeg selv har fået allermest lyst til er grå, og det vil jeg gerne dele med jer .

Grå grey bolig trends 2015 Dorthe Kvist Meltdesignstudio 

Det sjove er at grå ifølge farvepsykologien, den eneste farve der ikke har nogen personlighed, grå kan være beroligende man kan også virke drænende, så det er godt at bruge den sammenmed an anden farve, feks. er den virkelig smuk med de lyse og varme træsorter, bambus og rattan.

image

Grå er det sikre, og den farve man kan vælge at have på hvis man ikke vil ses, grå som en mus, men grå giver os også sikkerhed, tryghed, den beskytter os fra det ukendte. Jeg synes ny også at grå er sofistikeret og elegant, rå og upoleret, og fungerer særdeles godt i naturmaterialer, vasket hør, bejdset træ og pudsede vægge

Grå boligindretning Dorteh Kvist Meltdesignstudio

Her er et par af mine grå favoritter:

Jeg vil sove i Sprinkle sengetøj af Anne Lehmann fra Normann CPH

Jeg trænger til poesi og lethed, og det er der i akvarellen af fjer af TheClayPlay, et smukt modstykke til alt de skarpe og grafiske vi har set meget længe

Så skal jeg selvfølgelig have fingrene i Lyngby´s nye Bon bonniere i grå/røget glas, det er også ren poesi, den måde lyset spiller i rillerne, og den grå farve tilfører noget labert og sofistikeret

Og så ønsker jeg mig et smukt vitrineskab der skal udstille min voksende samling af keramik og skåle, det skal være House doktor´s vitrineskab i asian grey

Ha´en smeltende lækker (grå) tirsdag ( ;

 

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.