fbpx

On my wishlist::: Efterårslækkerier

Det er jo sådan det er ( for mig ihvertfald) at når efteråret banker på, går jeg direkte i redebygger mood

I løbet af sommeren har jeg knap nok været indenfor i mine stuer, men nu må jeg sande at det er tid til at trække inden for, og så går det løs med at ønske og fantasere om hvad der kan holde mig munter vinteren igennem?.Jeg drømmer omFaye-Toogood-London-Kitchen-Remodelista-10_0

Designer Faye Toogood’s London kitchen, fotograferet af Henry Bourne for T Magazine. ?.det er en fabelagtig god ide at bruge Muuto´s dots knager som greb på skabene, og med hvidt i creme og marmor, er der plads til pang, grønne urter og masser fede skærebrædder i varmt træ?.

Grøn væg

Så drømmer jeg om en grøn væg, lidt a´la det her??.Det er endevæggen i min ene stue det skal gå ud over, der er dømt trope stemning i stuen i forvejen med masser af grønne planter, berbertæpper og rattanmøbler, men jeg overvejer om jeg skal gå lidt lysere, altså lidt mere artiskok?.. vi får se?.

kingblue_collection_AW14_carebyme

tilsidst drømmer jeg om en blød og lækker cashmere plaid fra Carebyme, der skal lune mine kolde fødder på de mørke vinteraftener, når ilden buldrer i pejsen?.YAY! 

efterår kom an?.!

 

Hvad drømmer DU om ?

 

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.