fbpx

DIY::: Pimp din indkørsel

På dage som denne, hvor regnen trommer mod ruden, og haven er sjaskvåd og snasket

da er det drømme-dage for havenørder

Der er nemlig dage som denne, hvor vejret tvinger os til at smide havehandskerne, og hvorfor så ikke drømme store have drømme, eller opfinde nye projekter i haven ?

Jeg har drømt om denne støttemur af brænde, siden jeg så den På Chelsea Flower show i London i sidste måned.

Jeg synes tit at indkørsler kan blive lidt kedelige, med det store flise/grus areal. Men her synes jeg at brændet og den tilfældige beplantning, virkelig formår at bløde indkørslen op, og give den en hygelig og indbydende stemning.

Kanten kan også sagtens bruges til rustikke højbede i køkkenhaven, eller for at skærme for det kedelige hul der er under de fleste træterrasser

der er masser af muligheder når jeg sidder her og drømmer, mens regnen sætter glasperler på min rude?.

Fint ikke, måske et lille hygge projekt til weekenden ?

Jeg har dog et kæmpe projekt med min egen indkørsel, hvor mange ting skal ske før jeg kommer til bedkanter, så det bliver ikke lige nu, men måske jeg tegner en have for nogle andre hvor denne her fine brænde-bedkant kan passe ind

– hvem ved?

Hvad synes du, kunne du forestille dig at lave sådan en kant i din have?

 

KH og dejlig drømmedag til dig derude ( ;

Dorthe

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.