fbpx

Dahlia dage ::: haven lige nu

Det er så fin en tid lige nu, hvor efteråret pludselig blev til sensommer, og solen varmer den kølige, allerførste Oktoberluft

Det er fine dage, og fine dage er Dahlia-dage?.

Dahlia dage Foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Jeg elsker de smukke blomster, der udover at være en gave i enhver have, også er den mest fantastiske buketblomst, og vanvittig fotogen

Dahlia dage Foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio 3

I min egen have er der mast Dahliaer ind i nærmest ethvert bed, her ses en af mine yndlings, den ferskenfarvede  Carolina Wagemanns af åkandetypen, den er så fin og blid i farven at jeg bliver helt blød i knæene

Dahlia dage Foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio 4

Og ja, så faldt jeg for fristelsen, og postede det her nuttede (synes jeg selv) billede af Ella bagved min kæmpestore lilla Dahlia, som desværre er omkommet i mellemtiden. Ella derimod er sprællevende og meget større end på billedet her, og vild med Dahliaer i lilla og hvide nuancer

2

Den dejlige Dahlia, kommer i mange udgaver og typerne på billederne hedder hedder Åkande, kaktus, Halskrave og Pompom, og der findes så mange farver og former at man kan blive helt svimmel

Men hvis du har lyst til at dykke længere ned i Dahliaens univers, så kan du se mere lige HER

Dahlia dage Foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio c

Hos mig vokser Dahliaerne altid i vild forvirring.Trods det, at jeg prøver at mærke dem med farve, type og højde hvert efterår når jeg graver dem op, synes de at have deres helt egen liv i kasserne i kælderen, for der er sjældent nogle der passer med beskrivelsen, når de på ny kommer op af jorden

Men dejligt ser det alligevel ud synes jeg

DAhlia dage Dorthe Kvist Meltdesignstudio foto

Husk at nyde de dejlige Dahlia dage?..

( ; Dorthe

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.