fbpx

Chic i haven ::: arbejdstøj der rykker

Det er jo ikke nogen hemmelighed at man kan blive lidt slidt og beskidt når man går i haven. jeg selv går bare derud i noget gammelt tøj, til mine naboers, venners forældres´s og til tider min egen store forskrækkelse ( over hvordan jeg ser ud, når jeg vel at mærke opdager det)

Jeg har ofte tænkt på at jeg burde opgradere min havebeklædning til noget mere chikt, end en gammel malerplettet sweatshirt og et par ældgamle jeans, men jeg har endnu ikke fundet den helt rette haveuniform??

Indtil for et stykke tid siden, hvor jeg (endelig) faldt over noget skønt arbejdstøj, jeg med glæde ville trække i, når havearbejdet kalder

Flora Apron

Flora Apron, et forklæde i denim med en masse labre lommer

Flora Hip Apron

Flora hip apron, bliver nok min sikre favorit

Flora Wrap skirt

og Flora Wrap skirt, hvis man er til kjolevæsen i haven?.

Så kan du være ordentligt klædt på når du skal ud og rydde op efter stormen.

Go gardening girl??.!

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Og HUSK at du kan vinde Byhaven, kål, kartofler og kærlighed lige HER

1 kommentar til “Chic i haven ::: arbejdstøj der rykker”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.