fbpx

Chelsea favoritter “to die for”

Ugen er fløjet afsted, med opgaver og møder, jeg har så meget på mit skrivebord at mit hoved er ved at falde af, jeg har hverken fået tømt mit kamera, mit hoved eller min notesblok for  alle indtrykkene fra Chelsea flowershow 2019 som jeg var til i starten af ugen, men derfor skal du jo ikke snydes.

Lynhurtigt får du her en blomster kombination lige lukt fra Chelsea, der kan peppe denne ellers regnvåde søndag op i en ruf.

Enkel som bare pokker, men gudesmuk kombi af Porcelænsblomst Saxifraga x Urbium og Nellikkerod Geum `Mai tai`.

Porcelænsblomsten er lidt af en retroplante, og vi har set den i mange forhaver i cerut-generationen. Men her og nu, moderne og lækker i den her sammenhæng synes jeg.

Og mens jeg unpacker mine tanker, billeder og noter, kan du nyde resten af den regnvåde søndag med at dø ligeså stille over de absolut lækre farver.

Hvad siger du til det, er det ikke smukt?

God søndag til dig

Kram

Psssst!

Jeg er blevet nomineret til årets grønne profil af CPH garden, vil du stemme på mig, det tager bare et sekund, så bliver jeg himmelhenrykt, du gør det lige HER

Og ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

 

4 kommentarer til “Chelsea favoritter “to die for””

 1. Hovedet er virkelig fuld, når man kommer hjem fra Chelsey, der går lidt tid inden det hele falder på plads. Det er en rigtig fin kombi mellem de to planter jeg kan slet ikke forstå at Geum ikke er mere populær, det er en fantastisk staude.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  1. Ja, Chelsea er en bombe af inspiration, nok til hele året ( ;
   Og selvom Geum har været etplantedarling på Chelsea de sidste mange år, er den ikke rigtig slået igennem her i DK. Jeg er selv stor fan af Mai tai, og denne her kombination gør mig helt blød i knæene, og så er den stedsegrøn, du har helt ret, det er en dejlig staude.
   KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.