fbpx

Vind min nye bog ::: “Byhaven, Kål kartofler og kærlighed”

Spændingen stiger, der er sytten dage til min nye baby kommer til verden?..

113378_Byhaven-Cover.indd

Og du skal selvfølgelig ikke snydes for at være med i festlighederne.

Smid et lod i puljen og vær med i konkurrencen om at vinde et signeret eksemplar.

Jeg sætter tre signerede bøger på højkant, og vinderne trækkes den allerførste Maj

 

Se hvad BØRSEN har skrevet om bogen

Byhaven i Børsen April 2013

 

Lidt om bogen, og noget at have en plan kan du læse i Liebhaverboligen

HER :

Liebhaverne avis April 2012 Byhaven Dorthe Kvist
Liebhaverne avis April 2012 Byhaven Dorthe Kvist

Bogen er en havebog for alle dem der ikke har en have, men en altan, tagterrasse eller en gårdhave. Det er en manual, sprængfyldt med ideer og anvisninger til hvordan man som byrotte også kan være bonderøv, og hvordan man indretter sit urbane uderum, på vægge, tage, altaner og gesimser.

U know the game (; gi`?.et like, smid en kommentar, del med en ven, og bogen bliver måske din (o;

DEjlig solskinsweekend til dig?.

Kål kartofler og kærlighed

-Dorthe

PSSSST!

Ved du at du kan følge med på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

80 kommentarer til “Vind min nye bog ::: “Byhaven, Kål kartofler og kærlighed””

 1. Ohhh yeahhhh, som den store fan jeg er ville det være verdensklasse at score et signeret eksemplar ;-)…
  Masse af solstråler herfra

  1. Hej Britta, nu er det jo ikke alt der er med i bogen, og jeg ved at Bornholm byder på en masse lækre sager, alligevel er jeg lidt nysgerrig på om der er noget særligt du tænker på ?

 2. Glæder mig til at få inspiration til mine altaner – så ser med længsel frem til bogen (og måske vinde den!)

 3. Brita Pedersen

  Det ville være dejligt med lidt inspiration til fornyelse – nu hvor foråret kommer:)

 4. Mette Vibe-Hastrup

  Super hjemmeside så venter på din bog med spænding
  Det vil være super hvis jeg var den heldige
  For jeg er ny have ejer så jeg har brug for alle tips
  Jeg kan få.

  1. Hej Mette, som ny haveejer vil du nok også have meget glæde af min første bog Bliv ven med din have, den kan du købe på min hjemmeside eller i boghandlen.
   Held og lykke med det (o; En have ER virkelig en gave….(;

 5. Ditte Birkjær

  Hej Dorthe – stort tillykke med bogudgivelsen. Jeg ville blive super glad for at vinde bogen, så mit lod er hermed kastet i puljen 🙂

 6. Med titlen som urtemor og et mini drivhus i vores soveværelse, tænker jeg at bogen her, måske kun kan gøre mig mere terasse-tosset.
  Men der er bare noget helt fantastisk over planter – måske de ikke taler med ord, men de taler nu alligevel deres eget sprog. De er ydmyg i frøstadiet, og indtager så deres plads i universet med energi og vilje.
  Jeg er forholdsvis ny læser, men nyder dine posts og inspirerende billeder – tak.

  1. Lise, jeg kunne ikke være mere enig (o; Planter er fantastiske, jeg krydser fingre for dig, og hvis du har en terrasse, så hæng med for så bliver du uden tvivl, tosset med den …
   Kål kartofler og kærlighed – Dorthe

 7. UH HVOR ER DEN FIN – DEN VIL JEG GERNE VINDE!
  Går og drømmer om en have på en tagterasse et helt specielt sted 🙂

 8. Karen Nielsen

  Min altan kunne blive så fin, hvis jeg lige fik lidt gode idéer – jeg er med:-)
  Hilsen Karen

 9. Hanne Dybdal Jensen

  Sådan en bog må også kunne gavne mig. Har en lillebitte
  Rækkehushave og terrasse. Glæder mig til foråret

 10. Ej vidste ikke den bog fandtes.. Jeg har selv været så umådelig heldig at have en lille have i København – så er hele tiden på udkig efter inspiration, der er jo ikke så meget plads i haven…
  Så krydser fingre for at jeg kan få inspiration fra denne bog, hvis jeg vinder!

 11. Ihh… den ser god ud…

  Nu ikke fordi jeg som sådan lider af havenød – Har 1200 m2 at lege på…
  Men fordi det også er rart at se tingene i det lille perspektiv. Og så har jeg en søster med et lille frimærke til en lejlighed som ville ELSKE den bog!

  1. Hej Karen, din søster vil uden tvivl have meget glæde af bogen, men der er nu også mange ting for dig ( din heldige kartoffel med 1200m2 herlig have) fordi man har en stor have betyder det ikke at man ikke gerne vil have inspiration til spændende krukkekompositioner, nye bær at afprøve, DIY projekter elle lækre madopslrifter ….tænker jeg (o;
   Hep hep (;

 12. Pingback: Bo med planter ::: Kig med i privaten - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

 13. Super fed, hvis ikke jeg vinder, så må jeg hellere købe den selv. Håber jeg kan finde en masse inspiration til vores meget kedelige gårdhave.

 14. Nu bor jeg spot i centrum af Aalborg og har faktisk mulighed for at have et lille stykke have her til sommer, så mon ikke bogen er noget for sådan en som mig, der er vokset op med og elsker hjemmedyrket grønt, men hvis kartofler kun gav 4 mini udgaver sidste år, ærterne visnede og majsen blev aldrig til noget! Det eneste der var en succes var gulerødder i en potte og en squash af kaliber 😀

  1. Hej Agnethe, jo bogen vil uden tvivl lige være noget for dig, og fortvivl ikke, sidste sommer vare en underlig sommer hvor meget mislykkedes for selv de mest proffe folk, mig selv inklusive, min bønner gik i chock, ærterne led samme kranke skæbne som dine, og majsen ligeså…..
   Men så er det bare op på hesten igen, krydser fingre for en bedre og mere stabil sommer i år.
   Ellers prøv med mynte, det går aldrig galt uanset hvad. Men vejret og moder natur er jo (heldigvis) ikke noget vi kan styre uanset hvor meget vi prøver (o;

 15. Din bog lyder lige som noget for sådan en amatør-urban-havedyrker som mig. Tillykke med den! Jeg vil også gerne vinde den 🙂

  1. Ja, det er da lige en bog for dig Janne, jeg krydser fingre for dig (o;
   KH Dorthe

  1. TAK Camilla (o; nej inspiration kan man ikke få nok af og ideerne i bogen kan bruges både til altaner, terrasser og uderum i alle størrelser…(o;
   KH Dorthe

 16. Pingback: Indret ude ::: Spiseplads på tre budgetter - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

 17. Pingback: Altanliv ::: Indret på altanen - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

 18. Min lille altanhave kan altid bruge lidt ekstra inspiration. Den ser meget spændende og fin ud din nye bog – så jeg krydser fingrer 🙂

  Mange hilsner
  Ane

 19. pernille herzberg

  Dejligt at blive introduceret til din blog idag i Politiken – og selvfølgelig vil jeg meget gerne vinde din bog. er selv nyslået “havelejer”

 20. Jeg har først lige opdaget dig, din blog og din bog. Fantastisk opdagelse for sådan een som mig, der lige har fået altan og som desuden godt kunne tænke sig at holde op med at få blomster og urter til at visne, bare jeg kigger på dem. Jeg drømmer om grønne fingre og at plukke ærter på altanen med min søn. Måske din fine bog, kunne hjælpe med den drøm?

 21. Ditte Dupont

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde et eksemplar af din bog.. Jeg bor i lejlighed med min kæreste og vores søn på et år, og så er jeg gravid med termin i oktober.. Jeg synes det er vigtig at børn ved hvor maden kommer fra, men det er svært at have en urtehave når man er bosat i byen, og er sikker på at din bog har nogle tricks til hvordan det kan løses..
  Mvh Ditte Dupont

 22. Stine Harder Larsen

  Jeg har længe gået og kigget efter en god bog med masser af inspiration til hvordan jeg gro min egen lille køkken/blomster have og hvordan jeg kan udnytte min terrasse bedst muligt. Jeg så en udsendelse på GoMorgen Danmark om din nye bog og jeg var helt vild med din ide til at bruge planteposer frem for keramik krukker, samt mange af dine andre gode ideer.
  Denne bog må og skal jeg ihvertfald eje 🙂

 23. Pingback: Bogrelease party ::: Byhaven, Kål, kartofler og kærlighed - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

 24. Anne Pedersen

  Jeg savner savner minihave på altanen, men jeg ved ikke helt, hvor jeg skal ende og begynde. God råd ville være fantastik og jeg er allerede forelsket i idéen om planer på min mur, der endda har ret flotte sten.

 25. Super fed bog – jeg går pt. hjemme og bygger “rede” inden ego-penthouse skal være familie-parcel – og det gør sig gældende både ud og inde. Så inspiration til indretning på 12 m2 altan, som tilgodeser både kæresteparret, forældrene og ønskebarnet.

 26. Jeg vil mægtig gerne vinde 🙂 Med en ny stor altan p indre Østerbro der gerne vil være grøn !

 27. Lone Rasmussen

  Jo tak, lad blot bogen komme denne vej. 😉
  Så vil jeg fluks få syet mig en plantelomme eller to.

 28. Pingback: Behind the scenes ::: Byhaven på 3 x TV - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

 29. Hold nu fest, hvor ser den fin ud! Stort tillykke med udgivelsen, – hvor jeg dog af hele mit hjerte, håber jeg vinder :o))

 30. Den ville være dejlig at vinde 🙂 Er netop flyttet i ny lejlighed med altan og jeg kunne rigtig godt tænke mig at dyrke alverdens gode sager, men jeg mangler råd og inspiration 🙂

 31. Den bog er vidst lige den inspiration jeg har brug for. Har en mindre.. hmm….altan er ikke den rette betegnelse….vidst nærmere en svalegang, som kunne trænge til lidt forårsstemning. Håber bogen lander her.

 32. Pingback: altanmakeover ::: Lounge, køkken, urtehave og spisestue på 8 m2 - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

 33. Pingback: altanmakeover ::: Lounge, køkken, urtehave og spisestue på 8 m2 - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

 34. Sad lige og ledte efter info om din nye bog og så faldt jeg over din lækre blog. Den er nu tilføjet bloglovin’, så jeg ikke glip af dine mange spændende indlæg. Min familie og jeg har i knapt et år måtte leve i en bolig uden altan, men jagten er sat ind på en bolig med uderum, og så ville din bog jo være fantastisk at få indenfor døren :o)

 35. Jeg er helt sikker på, at jeg også kan få nogle gode ideer fra din bog til den lille have, der hører til det rækkehus, som vi får nøglen til i morgen – det ville være en FANTASTISK indflyttergave, så jeg krydser fingre for, at jeg er en af de heldige!!!

 36. Jeg vil rigtigt gerne vinde din bog, og jeg har fortjent en oræmie fordi jeg endelig har fået job efter lang, lang tørke

 37. Efter to år med hjemmestøbte kummer, og efeu der aldrig rigtig kom op og lukkede til som planlagt, min mand har taget det hele ned fordi han ikke syntes det så godt ud…så nu savner jeg inspiration til at lukke en stor terrasse af og bliver til et privat rum…..og din bog og blog ser jo super inspirerende ud 🙂

 38. Ihhh…..
  Kunne da godt tænke mig din bog.
  Grønne fingre har jeg ikke, men elsker at høste frugterne, af engang små planter/frø.
  Og så må jeg prale med at jeg for en måneds tid siden har fået høns, så lidt selvforsynet er man vel 🙂

 39. Som udedansker bosat i New York på 24. år er det skønt, at følge med i trenden om urban farming og den glæde, der er i at dyrke egne grøntsager og frugt. Held og lykke med den kommende udgivelse og vil bestemt købe din dejlige bog, når jeg kommer til DK til sommer. Solskinshilsen fra NY.

 40. Lina Waldstrøm Asmussen

  Hej Dorthe; Stort tillykke med din bogudgivelse i Tyskland :-). Mon der er nogle gode altan idéer i din bog – får en god stor altan i midten af november og udover at der er købt møbler til sommeren næste år samt en idé om et juletræ med lys til jul, så er jeg helt uden grønne fingre :-), så jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen!!! Hej!

 41. Hej Lina, Jamen så krydser jeg fingre for dig i konkurrencen, bogen er netop smækfyldt med ideer til altanen, både indretning, dyrkning, og hvordan du får det bedste ud af den.

  Held og lykke
  (o, Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.