fbpx

Sweet summer ::: DIY Icecream

[facebooklike]

Efter en lang lazy og meget lun sommerferie, tilbragt på en lille og meget laid-back ø i det græske, er jeg tilbage på pinden. Omend jeg kun har været hjemme et par dage længes jeg tilbage med fødderne i vandkanten og en cappuchine freddo inden for sikker rækkevidde, og er fyldt med den der dovne følelse af, at bare det hele ville vare lidt længere?

DSC_0100

Er du af den fingernemme type vil et projekt som dette muligvis kunne forlænge følelsen af endeløs sommer og lune nætter?

Hæklede ispinde

jeg skal indrømme at jeg ikke selv har begået de uimodståelige ispinde, men har købt dem af et par flittige meget søde piger på et loppemarked på sommerlandet. Men jeg kan afsløre at de  er hæklet af bomuldsgarn, og fyldt med pladevat, og garneret med en ispind af træ.DSC_0115

How about a Kung fu ?.aldeles lovable isn´t it ?

Og endda ganske kalorielet ( hvem kan ikke trænge til det efter  ferien)

Jeg giver hermed stafetten videre til de fingenemme..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.