fbpx

Sneak peak ::: Bolig temaer Formland s/s 2012

[facebooklike]

I morgen går det løs med Danmarks største messe for bolig indretnig og dimser?.

Her er en lille forsmag på formlands temaer lavet af Eckmanns Alive studio

LIVING DESIGN

Living Design dækker over en stil, hvor klassiske, moderne og stilrene omgivelser indrettes med det kreative, farverige og glade design. Maskulin og funktionel formgivning møder feminine farver og former. Her føler den kvalitetsbevidste livsnyder sig hjemme, og der er altid plads til familie, venner og børn.
Innovative mærkevarer gør hjemmet overskueligt, indbydende og praktisk. Indretningen signalerer overordnet ro og enkelthed, mens detaljerne er sjove, pudsige ting og sager med et strejf af retro.

Farverne er monokrome og klassiske i basisindretningen ? kontrastfarver og mønstre tilsættes i boligtilbehøret og i accessories. Teknologi og fladskærm er højt prioriteret. Kunst, kultur, film og teater giver indsigt, og på den måde er man altid opdateret om de nye stilretninger.
I Living Design stoler man meget på sin egen stil men vil også gerne have hurtige, gode idéer og nemme løsninger til kreative, overskuelige projekter i hjemmet.

ETNO CHIC

Ethno Chic er en sammensmeltning af det moderne, det urbane og det internationale design. At være ethno chic handler om at hylde den kulturelle arv og sætte pris på forskellige kulturelle stilarter.
Ethno Chic som stilart er etnisk-inspirerede mønstre og farver. Det er naturlige materialer brugt i respekt for naturen og med fokus på bæredygtighed. Det danner boheme-stil, kunsthåndværk, keramik, vintage, grunge og glamour samt Buddha-figurer, møbler fra Bali, grafiske mønstre i naturfarver og stærke farver.

 

Fair Trade

FAIRTRADE Design med mening

Produkterne er mange, kollektionerne forskellige og hjælpen nødvendig. Hos Fair Trade Danmark findes en verden af interiør- og brugskunst produceret af nogle af verdens fattigste producenter. Fair Trade Danmark præsenterer et bredt udvalg af varesortimentet fra forskellige importører .Stilen er nordisk og nutidigt, lyst og enkelt.Fairtrade er produkter, som  matcher ind i vores enkle, lyse stil, til vores moderne boliger, vores møbler og skandinaviske stil. Det er ting i naturens egne materialer og farver, tilsat enkle stærke nuancer. Den moderne stil er opstået i et miks af nydesignede Fair Trade produkter og ting som er traditionelle håndværk, som fx musikinstrumenter af skind, skamler i træ, skåle i metal og kurve i strå. Fra designprodukter til unikaer?. Fair Trade Danmarks produkter skaber arbejdspladser og øger livskvaliteten for mange mennesker.

 

Oplev trendzonen URBAN NATURE i Hal H

URBAN NATURE

Er nok det tema jeg glæder mig mest til

60 % af verdens befolkning bor og lever i byerne. Storbyer verden over vokser konstant og kommer til at fungere som centrum for vækst og udvikling i samfundet. Tidligere opfattede man byen som et beskidt og usundt sted at bo, men i fremtiden bliver storbyerne renere og renere.
De mange byboere ønsker at dyrke deres afgrøder der, hvor de bor. Jordlodder og nyttehaver midt i storbyen passes og plejes af de nye urbane naturelskere med interesse for jordbrug og selvforsyning. Minihaver, altaner, baggårde, tagterrasser og vindueskarme blomstrer og dyrkes som aldrig før. At komme tættere på naturen tiltaler det nye bymenneske både fysisk, socialt og mentalt. Vi bor i byerne men søger den autencitet, der er ved levende planter, ved de gamle håndværk, de gode råvarer og livet på landet.

 

Mads Arlien Søborg har også sit bud på et forårstema:

Light Function

Den seneste tid har været præget af politiske revolutioner, naturkatastrofer og en teknologisk udvikling, der har vist sig fra sin negative side, senest med atomulykken i Japan.
Som følge heraf er sæsonen inspireret af helt basale behov. En pragmatisk og funktionel tilgang, der bl.a. udtrykkes ved en kraftig påvirkning fra sport.
Temaet for spring/summer 2012 hedder LIGHT FUNCTION. Et tema med fokus på funktion og komfort, hvor den funktionelle inspiration fra sportens verden kommer til udtryk i en ?light? version.

Farvepaletten er domineret af lette, douchede farver i gul, rosa, grøn, blå og lilla, der strammes op af en mørk violet og afrundes af lysegrå og hvid.

 

Og hæng på der kommer mere??.

PS?

Vidste du at du kan vinde skønne puder her ved at sende bloggen videre til dine venner, ?like? på FB knappen, eller skrive dig op til at få alle de dejlige nyheder lige direkte i din mail box??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.