fbpx

Skal du med på juleworkshop?

(skynd dig at snuppe en plads på julens hyggeligste events)

Billetsalget er åbent !

HURRA! Det er jul, og vi må mødes igen, sådan rigtigt, skulder ved skulder, og derfor skal der maxes op på krea-hyggen i år.
Det er tid til mine sædvanlige juleworkshops, hvor vi hygger og udfolder vores kreative evner, med masser af botaniske og naturlige krea-lækkerier.

I år har jeg teamet op med dejlige mennesker fra haveselskabet, omkring mine årlige botaniske workshops, og det betyder at dette års lokation for de hyggelige events bliver:

TADAAAAA….!

Paradehuset i Frederiksberg have

Jeg ELSKER den bygning, og jeg kunne ikke forestille mig noget bedre sted af mødes med alle jer, for at  udfolde vores kreativitet. Så jeg er naturligvis himmelhenrykt over at vi kan holde julens hyggeligste botaniske workshops i den smukke bygning.

Ny workshop

Som noget ganske nyt har vi suppleret min kranseworkshop med en
Byg din egen juledekorations workshop.

Og det betyder at der nu er 2 dejlige aftener, som du kan spendere, i selskab med mig, en flok mennesker fra haveselskabet og en masse ligesindede glade kreanørder på alle niveauer, hvis altså du har lyst.

Bind en julekrans-workshop

Traditionen tro, skal vi selvfølgelig binde en julekrans sammen, ligesom jeg har gjort det med dejlige mennesker de sidste mange år, og her ovenover kan du se nogle af de mange mange kranse jeg har skabt igennem de sidste mange år.


Uanset om du er en haj til at binde kranse eller aldrig har prøvet det før, kan du være med på den her workshop.

Alt du skal gøre er at bestille din billet, møde op og så hygge igennem sammen med mig en flok skønne mennesker fra haveselskabet og en masse andre krea-glade kransedamer (mænd er også meget velkomne)
***
JULEKRANSE workshoppen løber af stabelen onsdag d. 24-11
kl 1900-2100
Det koster  600 kr. incl, alle materialer til en smuk krans, et glas gløgg og lidt sødt.
Det foregår i Paradehuset i Frederiksberg have, Pile Allé 4, 2000 Frederiksberg

Du kan købe billet til kranse workshoppen LIGE HER!

Botanisk Juledekorations workshop

I år har jeg tilføjet endnu en kreativ workshop, hvor du kan bygge din egen smukke juledekoration sammen med mig.
Her leger vi med botaniske materialer, fantaserer og fabulerer, måske over det lille landskab, som jeg så ofte bruger når jeg arbejder.

Jeg sørger for skål, ler, lys, glimmer, dimser, dutter og materialer, og alt du skal gøre er at møde op og hygge dig.

Drømmer du om at dekorationen skal være til årets kalenderlys, så medbringer du bare dit eget lys, og får det andet med hjem i håndtasken.
Workshoppen er for alle uanset evner og niveau.
***

JULEDEKORATION workshoppen løber af stabelen Torsdag d. 25-11-2021
klokken 1900-2100
Prisen er 400 kr. incl. alle materialer til en smuk dekoration, et glas gløgg og lidt sødt.
Det foregår i paradehuset i Frederiksberg have Pile Allé 4, 2000 Frederiksberg

Du kan købe billet til Juledekorations workshoppen LIGE HER !

Jeg skal selvfølgelig huske at sige at der er begrænsning på pladserne, så skynd dig at få fingrene i din billet, for der plejer at være rift om dem ( :

Share the love


Husk endelig at tippe en ven der kunne synes det var skægt at være med, du er velkommen til at sende blogindlægget videre, hvis du kender nogen der gerne vil snuppe en billet til årets hyggeligste workshops.

Mon vi ses ?

Åh det håber jeg !

Kram og rigtig dejlig weekend til dig

Psssst!


Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.