fbpx

Julekort til dig ::: Kål, kartofler og kærlig hilsen….

Det har på alle måder været et hæsblæsende, overraskende, rørende og på alle måder fantastisk år i år.

Jeg har søsat en masse, og fuldført andre, projekter jeg dårligt turde drømme om.

Jeg har mødt masser af fantastiske, dedikerede mennesker, set ultra smukke haver, og i det hele taget lavet en masse af alt det jeg synes er allersjovest.

Julehilsen Dorthe Kvist Meltdesignstudio 2014

Derfor vil jeg gerne sige TAK

tak for året der gik, tak til jer der læser med, og endnu mere tak til jer der skriver til mig. Tak til jer der har ladet mig se på, og forandre jeres haver og hjem,  jer der har læst mine artikler og bøger, jer der følger med i min haveskole og skriver sjove anekdoter og gode råd, og jer der hver dag inspirerer mig til at gøre det jeg gør.

Jeg ønsker dig og dine en fredfyldt jul og et fabelagtigt (og grønt) nyt år

Kål, kartofler og kærlig hilsen

Dorthe

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram der fortsætter juleløjerne  ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.