fbpx

Høns i huset Volume#1:::Familieforøgelsen

[facebooklike]

Familieforøgelse!

Min lille familie er (indtil videre) blevet udvidet med otte små dunede kræ?.lad mig præsentere:

Doktor Margrethe

Doktor Margrethe?

Bette Bodil

Bette Bodil

grå kyllerSky kyller

Gerda og Josefine, Agnes, Margrethe (igen) Ingeborg og Lis?

Indtil nu har kræene boet i en papkasse ude i solstuen, men så hurtigt som lynet lærte de at flyve ud af kassen og sad parat til at spurte ind i stuen i samme sekund  døren blev lukket op.

udbryder kyller

Her ses Doktor Margrethe og Ingeborg på en sviptur i køkkenet.

O i køkkenet

til stor morskab for ungerne?

 

Men høns i køkkenet holder ikke i længden så derfor bestilte jeg et fornemt hus til dyrene på Anthons.dk .  Jeg kan i den grad anbefale netbutikken til travle mennesker. Jeg bestilte huset en sen aften da der var ro i lejren, og det blev ligeså fint leveret i min indkørsel få dage efter.

Følg med og se hvordan huset bliver samlet?

PSSST?vidste du at der er en bog mere på højkant, du skal bare dele linket, Like på facebook knappen, følge bloggen på mailen, eller skrive dig op til mit nyhedsbrev ( og så får du endda mine bedste tips til mere tid og mindre stress i en endnu flottere have)

1 kommentar til “Høns i huset Volume#1:::Familieforøgelsen”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.