fbpx

Forår i drivhuset:::Situationsrapport

Der er forår i luften,  masser af forår i mit hovede, og virkelig meget forår i mit drivhus

Jeg har slæbt hosta potterne ind i drivhusvarmen, og på den måde kan jeg nærmest sidde og se dem komme op af jorden og folde sig ud. Det går nemlig særdeles hurtigt for tiden, og en lille smule hurtige med de ekstra høje dagstemperaturer inde i det lune drivhus

Drivhuset April Foto  d Dorthe Kvist MeltdesignstudioDrivhuset April Foto g Dorthe Kvist MeltdesignstudioDrivhuset April Foto  f Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Jeg har masser af store smukke hosta i potter, der giver mine terasser et frodigt og saftigt grønt look hele sommeren, og jeg elsker at se dem komme op af jorden som små spirDrivhuset April Foto f Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Det er ikke blevet varmt nok til at plante alle mine forspirede tomater og agurker ud endnu, så jeg må nøjes med at nyde en fin selvsået Kongelys (der skal flyttes ud i bedet udenfor) og den dejlige forårsglade citronmelisse, der kigger op i hjørnet, og dufter så uendeligt dejligt når jeg lige kører hånden over den

Drivhuset April Foto  aDorthe Kvist MeltdesignstudioDrivhuset April Foto  bDorthe Kvist MeltdesignstudioDrivhuset April Foto  c Dorthe Kvist MeltdesignstudioDrivhuset April Foto  e Dorthe Kvist Meltdesignstudio

På bordet står alle mulige opgravede selvsåeede havegaver, såsom kæmpeverbena og vild kørvel, et par hjemmelavede citrontræer og  og alle min mynter , der pludselig har fået meget travlt med at komme op af jorden?..

Hvordan ser der ud i dit drivhus ???.

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrevog få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.