fbpx

Elsk dit ukrudt ::: Go´morgen Danmark

[facebooklike]

Jeg var igen her til morgen så heldig at være inviteret i Go´morgen Danmark, denne gang for at fortælle om spiseligt ukrudt.

Guide: Spis dit ukrudt fra haven  Still

  1. Guide: Spis dit ukrudt fra haven Havedesigner og forfatter Dorthe Kvist giver gode råd til, hvordan man kan gøre det tarvelige ukrudt fra haven til lækkert mad.

Bortset fra at morgenen startede med at min datter brækkede sig midt i morgenmaden, jeg selv havde hedetur og kvalme, og en klam støvregn ødelagde min frisure, jeg kom for sent i studiet (eller rettere Tivoli i regnvejr) ( og ja, hvor pinligt er det lige at sidde i bilen bandende over morgentrafikken der går langsommere en en pensionist på rulleskøjter, og blive ringet op af en assistent fra Go´morgen Danmark?.fordi der er gået 12 minutter over møde tid og stadig ingen p-plads?grrrr )

For at understrege den kaotiske stemning havde jeg glemt nældepestoen, som jeg havde lavet kl halv ti i går aftes, og der var ikke noget bord jeg kunne stille mine ting op på, ude i regnen, før to minutter før jeg skulle på (jeps, HELE go´morgen holdet var præcis ligeså forvirrede som jeg )

Heldigvis løb Viktor i sidste sekund ind til Guf (!) Go´morgen Danmark´s kok, og fik resten af den nældepesto jeg havde bragt ham i går aftes, for at han kunne smøre sin kylling ind i skidtet klokken kvart over syv i morges?..

Måske skal man bare ikke starte ugen på en tirsdag !

(et koncept jeg ellers indtil i morges var temmelig vild med)

Men så gik vi på, med afslappede morgensmil og klasket hår i regnen, se med her?..

http://go.tv2.dk/morgentv/id-50733401.html

Her får du opskriften på den dejlige nældepesto:

Nældepesto

1,5 dl tæt pakkede nældeblade gerne topskud

2 dl dejlig olivenolie

1 dl revet parmesan, Primadonna eller anden yndlingsost

1 dl ristede pinjekerner ( eller valnødder, cashewnødder eller mandler efter smag)

skal og saft af en økocitron

lidt havsalt

Nældebladene skylles grundigt ( brug en tang eller gummihandsker)

hele balladen kommes i en blender og køres til det bliver jævnt.

VOILA!?..spises på nybagt brød, i sandwich, på nye kartofler, på pizza eller som dip til gulerødderne?.

Velbekomme !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.