fbpx

Go´morgen Danmark::: Potteplanter det havde jeg med

Jeg har været tidligt oppe idag, meget tidligt?..

Men til gængæld har jeg fået autografer til mine børn, af den fine fine Marie Key, blinket til Christian Stadil, gået en lille bue uden om Pia Kjærsgaard, sludret med filmanmelder og Go´morgen boss Ann lind, og sagt hej til den (måske) helt nye generation af  politikere i Danmark?.

IMG_9010[1]

(prale,prale,prale?.)

Og grunden til al den hurlumhej, var at jeg var i Go´morgen Danmark i morges for at fortælle om Botanic living trenden, og hvor fedt det er at indrette sig med potteplanter.

Seks minutter er ikke meget når man er totalt potteplante-verliebt som jeg, men her kommer som lovet lidt af hvad jeg havde med?.

IMG_9013[1]

I studiet , parat til start?

IMG_8927IMG_8928IMG_8929

Bregne og sukkulentræ i kurve fra Tine K home, gråblå bregne og kongebegonie i cementbeholder fra Granit og loppefund.

Bregner er smukke og frodige at se på og findes i en milliard forskellige typer, de kan lide halvskygge og lidt fugtig jord.

IMG_8914

Sukkulenter som klart er den nye potteplantedarling.

Her er de plantet sammen med græsser i smukke keramikfade fra Tine K Home.

Sukkulenter er smukke og skulpturelle i deres udtryk, og er overordentligt nemme at have med at gøre, de kan sagtens tåle en alvorlig udtørring, og er derfor et godt valg til den lidt distræte gartner?.

IMG_8916

IMG_8918IMG_8925

Ved hjælp af det rette krukkevalg kan man understrege planternes statur og personlighed, jeg er vild med den rustikke feeling de håndlavede antikke krukker fra Vietnam, giver til bregnen og det australske kærlighedstræ. De smukke krukker er fra Tine K Home.

Forrest er en hus-mos og en ?puppy´s ear? som føles præcis som at nuldre et lille hundehvalpe-øre

IMG_9021

Disse  vidunderligheder af krukker, er fra House dokter og klæder med deres enkle stil mit elskede citrontræ der dufter så skønt at jeg kunne sidde med næsen i det dagen lang, og den frodige Calathea Orbifolia, som er en tropeplante fra Bolivia.

IMG_9022IMG_9024IMG_9027IMG_9025

Selv guldranken, som for nogle måske signalerer farmor, bliver smuk og indbydende i de smukke krukker. Guldranken er også en tropeplante der vokser som lianer i de store træer, og bladene kan i dens hjemegn blive enorme, her er den smuk med sine grønne og hvide blade. I det hele taget synes jeg det er spændende at kigge på planter med smukke aftegninger i bladene

IMG_8972

Et eucalyptus træ er smukt, enkelt og spinkelt i sin statur, dufter af , ja, eucalyptus når man nuldrer bladene, og er smuk sammen med medinilla mangnifica, som blomsterer i lang lang tid med de smukke tunge overdådige lyserøde blomster?.

kurven er fra Tine K Home

Se med i morgen om kaktusser og kongebegoniaer og meget mere?.

Og HUSK at hvis du vil vide mere om planter, hvor de kommer fra, hvad de kan tåle, hvordan de skal passes osv. så kan du klikke dig ind på Floradania s hjemmeside, og slå næsten enhver plante op….de ved ALT om den slags (;

 

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrevog få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Og HUSK at du kan vinde Byhaven, kål, kartofler og kærlighed lige HER

3 kommentarer til “Go´morgen Danmark::: Potteplanter det havde jeg med”

    1. Hej Louise, jeg kan godt forsstå at du leder efter kærlighedstræet, det er nemlig en rigtig fin plante. Jeg har haft mit i en evighed, mener at jeg fandt det i en blomsterbutik i Brønshøj, engang for længe siden, Men prøv Blomsterskuret på Vesterbro, han kan ihvertfald skaffe et til dig hvis det ikke er i butikken
      Go´fornøjelse med jagten
      KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.