fbpx

DM i altankasse :::Søren Ryge og jeg

Skal sammen kåre vinderen af DM i altankasse!!!!

DM i altankasse foto

Og jeg glæder mig ,helt vildt, til at se alle jeres labre, lækre, blomstrende, frodige, spiselige, opfindsomme, og vanvittigt grønne altaner

så alle i dejlige altanentusiaster, urbane bonderøve, og grønfingrede havenørder, så er det igang med kameraet elle rmobiltelefonen og send os masser af fotos af byens grønne oaser?.( ;

tilaltan@pol.dk. Husk at anførenavn, adresse, mailadresse og telefonnummer i mailen.

Se reglerne her:

1 Konkurrencen søger den flotteste altanhave og vægter ikke altanensbygningsdesign eller materialer. Altanen må være beplantet med alleslags planter i beholdere af enhver art. 

2 Altanenskal være af balkontypen og have en størrelse på mellem 1 og 10 kvadratmeter. Altanen skal høre til din egen bolig og altså ikke være f.eks. en fælles svalegang.Terrasser, tagterrasser, gårdhaver og franske altaner kan ikke deltage.

3 For at deltagei konkurrencen skaldu indsende maksimalt 3  digitalefotos (ca. 1 MB) af din altan beplantning og give en kort beskrivelse af, hvad du dyrker, og hvilken betydning altanhave har for dig. Beskrivelsen må maksimaltfylde 200 ord, cirka 1.200 karakterer.

4 Du skal være indstillet på, at billederne af din altan kan blive offentlig gjort i Lørdagsliv og på Politikens forbrugersite, tjek.dk. Du skal også selv være parat til at blive interviewet og fotograferet.

5 Førstepræmien er et gavekort på 1.500 kroner til en planteskole efter eget ønske. Anden præmien er?Naturens spisekammer? af AnetteEckmann samt ?Havens krukker? af Karina Demuth, og tredjepræmien er?Krydderurter? af Annemette Olesen
samt  ?Havens krukker? af Karina Demuth.

Send billeder og tekst tilaltan@pol.dk. Husk at anførenavn, adresse, mailadresse og telefonnummer i mailen. Sidste frist for indsendelse af billederog tekst er 10. juli 2013 kl. 12.Vinderne offentliggøres i Lørdagslivi begyndelsen af august.

eller tjek det hele ud HER

 

Dejlig sommerweekend til dig (o;

 

 

 

PSSSST!

Ved du at du kan følge med på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 kommentarer til “DM i altankasse :::Søren Ryge og jeg”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.