fbpx

Kvistens haveskole:::Lav en flot dørkrans

Jeg har været på rov i køkkenhaven, for at lave en flot, sjov og lidt anderledes julekrans der kan hænge på din hoveddør, og ønske glædelig jul fra køkkenhaven, se hvordan du selv kan lave den lige HER (klik på linket for at se filmen)

Kvistens haveskole Lav din egen adventskrans helt enkelt Dorthe Kvist Meltdesignstudio a

Jeg er vild med grønkål. fordi det er nemt at dyrke, smager fantastisk, og så ser det så flot ud. Det er faktisk nemmere at beklæde en halmkrans med grønkål end med gran, hvis du spørger mig?.

Kvistens haveskole lav en flot krans til døren Dorthe Kvist Meltdesignstudio 10

Og pynt så med fine bær, artiskokker og chilliKvistens haveskole Lav din egen adventskrans helt enkelt Dorthe Kvist Meltdesignstudio c

BUM ! en køkkenhavekrans på et kvarter?..

Har du husket adventskransen? hvis ikke, så har jeg lavet flere ideer til dig lige HER, HER eller HER

Og ha´nu en smeltende lækker weekend

( ; Dorthe

 

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mitnyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 kommentarer til “Kvistens haveskole:::Lav en flot dørkrans”

  1. Hej Dorthe, for år tilbage fik jeg min kone til at lave en adventskrans af rødkålsblade som blev foldet om kransen og bundet med tynd guldbånd, den blev meget smuk, husk at er man ikke til det grønne findes der også røde grønkål

    Tak for din inspiration

    Med venlig hilsen
    Frønørden

    1. Uha ja, Rødkålsblade kunne jeg godt tænke mig var fint, og måske lugter den også lidt mindre af fims når der er gået et par uger (;

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.