fbpx

Den nemme have:::Klatrende poesi på udsalg

 

Hvis et hold vilde sørøvere vred armen om på mig og under trusler om at skulle indtage krudt og kanonkugler til morgenmad, aftensmad og natmad, tvang mig til at udpege en enkelt favorit blandt klatreplanter, måtte det nok blive denne?

Clematis Montana rubens

 

Montana Rubens Foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Ikke nok med at den er supernem, den blomstrer så man bliver helt blød i knærene, og det endda på et tidspunkt før så mange andre, hvor man virkelig trænger til det

Og nu hvor klatreplanter er indbegrebet at poesi, og poesi er mit Key word for 2014, og jeg er stor tilhænger af den nemme have OG at dennne skønhed  i weekenden er på knaldtilbud, så lyder mit regnestykke således:

Poestik+klatrende+nem=KØB

Og jeg kan afsløre så meget at det ikke kun er denne skønne dennne Clematis, der er tilbud på i Gardenshop Høsterkøb, der er også masser af andre lækre sager?..

Stauder, solbærbuske, frugttræer?..

Åha?.ses vi på planteskolen ?

 

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrevog få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.