fbpx

Sådan skaber du RUM i din have

Sådan skaber du RUM i din have

Af Dorthe Kvist

Denne bog handler om, hvordan du kan skabe rum i din have, så den bliver lige så hyggelig, eventyrlig og brugbar som du drømmer om. Jeg vil forsøge at holde dig i hånden og give dig råd, så du kan skabe din egen fantastiske have med dens egne lokkende oplevelser og mysterier. Bogen gør det nemmere at vælge havestil og indretning, og gør det til en skøn oplevelse at indrette haven med rum.

Haveglæden har blomstret i mange år, og haven er nu ligeså vigtig for os som vores bolig, og den skal selvfølgelig være præcis lige så lækker og afspejle vores personlige stil. Haven vil vi bruge til det hele. Vi vil spise og tage bad derude, slappe af, lave yoga, arbejde, være sammen og dyrke vores egen mad.

Haven er også et sted, hvor der er mulighed for at tage en digital detox. Det er her vi lader op og gearer ned, og hvor vi kommer i kontakt med naturen igen. Måske fordi mange af os lever foran en skærm, og fordi vores verden bliver mere og mere digitaliseret, bliver vi langsomt mere fremmedgjorte over for naturen. Vi har brug for haven, naturen og jordkontakt, og derfor ønsker vi os meget mere af vores uderum.

Når jeg tegner haver for folk, er et af de ønsker som med garanti er på listen hver eneste gang, et ønske om at få skabt hyggelige rum i haven. Rum til spisning, afslapning, meditation, rum til sport, rum til at gemme sig i, til at geare ned og lade op i. Rum til grøntsager, til yndlingsblomsterne eller rum til at invitere gæster i. Ønskerne er mange og listerne lange, men mange finder det vanskeligt at komme i gang. Med denne bog får du masser af gode råd til hvordan du griber det an.

 

Dorthe Kvist f. Xxxx

Havedesigner, blogger, TV-vært og designer i TV2 ”Årets dejligste have”, ”En have i gave”, ”Vores haver vores vej” m.fl., haveekspert i Go’morgen Danmark, skribent og stylist i diverse magasiner og aviser bl.a. ”Kvistens Haveskole” i BT, foredragsholder, forfatter til bøgerne: ”Bliv ven med din have” og ”Byhaven – Kål, kartofler og kærlighed”. Udvikler egen linje af bæredygtige produkter til den urbane gartner i samarbejde med Nelson Garden.

Uddannet på Danmarks Designskole, nu selvstændig havedesigner og ejer af Meltdesignstudio. Se også www.dorthekvist.dk

Se mere på bloggen

 

Sådan skaber du RUM i haven af Dorthe Kvist. 196 sider. Indbundet. Stort format. Kr. 248,- (+50kr fragt)

Koustrup u0026amp; Co.

Udgivelse 1. juni 2017.

 

[wp_cart_button name=”Test Product” price=”298″]

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.