fbpx

Sådan skaber du rum i din have – foredrag

Med udgangspunkt i bogen – Sådan skaber du rum i din have – fortæller havedesigner Dorthe Kvist om, hvorfor man bør have rum i sin have, og hvad det kan tilføre af magi og eventyr. Det er ikke uden grund, at rum-inddeling af haven er blevet så hot. En have uden rum svarer til en bolig uden vægge, og ligesom i boligen, placerer vi ikke alle funktioner i samme rum.

Haven vil vi bruge til det hele. Vi vil spise og tage bad derude, slappe af, lave yoga, arbejde, lege, være sammen og dyrke vores egen mad – men det bliver hurtigt et rodet og trist syn, hvis man kan se det hele samtidig.

Når Dorthe Kvist tegner haver for folk, er et af de ønsker, der med garanti er på listen hver eneste gang, et ønske om at få skabt hyggelige rum i haven. Rum til spisning, afslapning, meditation, rum til sport (og til børnenes trampolin!) rum til at gemme sig i, til at geare ned og lade op i. Rum til grøntsager, til kompostbeholderen, og rum til yndlingsblomsterne. Ønskerne er mange og listerne lange, men de fleste finder det vanskeligt at komme i gang, fordi der er utallige ting at tage stilling til, når havedrømmen skal omdannes til drømmehaven.

  • Du får gennemgået forskellige haver, som Dorthe har tegnet – der viser, hvordan man kan skabe rum i både små og store haver, og til mange forskellige behov.
  • Du får inspiration til, hvilke funktioner du kan rykke ud i havens rum, og hvilke teknikker, måder og værktøjer man bruger for at skabe rum i haven, hvordan du vælger din havestil og gør brug af indre vægge, ydre vægge, fokuspunkter, sigtelinjer og meget andet.
  • Du får fif til, hvilken rækkefølge det er smartest at gøre det i, og hvordan du til sidst tilsætter dit helt personlige præg, der vil fuldende din have præcist så lækker og eventyrlig, som du har brug for – og tid til.

Alt sammen krydret med smukke billeder fra haver, som Dorthe Kvist selv har tegnet, men også fra haver hun har besøgt i både indland og udland.

Dette foredrag henvender sig til dig, der er træt af din store upersonlige græsplæne uden hyggelige kroge og overraskende momenter. Og til dig som ønsker, at havens indretning skal afspejle din bolig – med personligt indrettede haverum og masser af sjæl.

Varighed: 60 min. eller 2 x 30 min.

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.