fbpx

Boligindretning De-luxe

*Boligindretning -Deluxe, Den helt store tur*

 

Har I bygget nyt hus og skal I nu få de rungende rum til at blive den smukke, hyggelige, hjemlige og personlige hule for dig og din familie?

BoligindretningTrænger I til at starte helt forfra med indretningen, skal I flytte ind, renovere, lave om eller trænger I bare til at starte helt forfra med at få det hele til at gå op i en højere enhed med funktionalitet, æstetik og personlighed?

Og trænger hele hytten til et ordentligt eftersyn og et det-skal-sgu-virke-og se-drøngodt-ud-tjek?

Med *Boligindretning- Deluxe* får hele boligen et eftersyn. Jeg tænker det hele forfra, ser på rumfordeling og pladsoptimering, og indretter det så du og din familie får det præcis som I vil ha´det. Den store tur giver dig mulighed for at få forslag til at flytte vægge, bytte om på rum hvis det er nødvendigt, alt efter ideer, økonomi, stil og smag laver jeg din bolig om til den hjemlige base du har brug for.

Det foregår sådan her:

Du mailer mig en liste over hvilke udfordringer du har, en plantegning over huset, dine ønsker og stil. Jeg kommer ud til et møde hvor vi kigger huset igennem, jeg måler evt op og vi bliver enige om en stil og de overordende linjer. Jeg går hjem på tegnestuen og udarbejder en plantegning af hele huset (eller de rum der måtte have brug for det) med moodboards, forslag til farver, møbler, lys og tilbehør, og Jeg laver to-do-lister, indkøbslister og prioriteringslister til dig og gennemgår hele opgaven med dig ved aflevering.

 

Du får :

 

  • Masser af 1:1 bolig sparring med mig
  • En plantegning med indretning af hele huset ( eller de rum der trænger, max. 5 – flere kan tilkøbes )
  • Moodboards til de forskellige rum
  • Forslag til møbler
  • Forslag til tilbehør og lys
  • To-do liste
  • Indkøbsliste
  • Prioriteringsliste
  • En personlig gennemgang af hele projektet

Med en *den store tur De-luxe* plan vil du være i stand til at få hele huset indrettet så det passer fuldstændig til dig og dit liv. Du vil have lister der fortæller dig præcis hvad du skal gøre og hvornår. Og du vil have andre lister der fortæller dig hvad du skal købe og hvor.

*Den store tur De-luxe* koster:

Fra 23.200 kr.  ( Incl. moms)

For kørsel afregnes 6 kr pr kørt kilometer fra 2720

[su_button url=”https://www.dorthekviststudio.dk/kontakt/” target=”self” background=”#eb39d8″ color=”#FFFFFF” size=”5″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” onclick=”” class=””]Klik her hvis du er interesseret i Boligindretning De-luxe[/su_button]

 

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.