fbpx

Sådan overlever du Januar:::Lav din egen vinterhave

Det er vist ingen hemmelighed at Januar ikke er øverst på min top fem af yndlingsmåneder, og skal man overleve denne umådelig lange og mørke måned fuld af slankekur, og mådehold skal der krasse sager til

DIY lav din egen vinterhave Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio (A)

To be honest, så gider jeg ikke at gå ud i regn og pløre, og for en havenørd som mig, er det slemme sager at det grønne, udenfor, skal være brunt så længe. Så jeg har lavet mig en indendørs vinterhave, for det er sager der kan få mit slunkne januarhumør helt i top.

Min helt egen lille palmeø, min Nevada ørken, min middelhavsoase??

DIY lav din egen vinterhave Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio (11)

Og præcis det samme kan du gøre hvis du trænger til en mental vitaminpille

Du gør sådan her:

Tag et fad, gerne af glas

Sæt mos rundt i kanterne

Fyld lidt leca i bunden, og fyld op med planter. Jeg har brugt to slags succulenter som var tilovers fra julens nedlagte juledekorationer, og en (lidt obskur) nærmest opstammet sukkulent, som egentlig er en gren fra et mindre træ, jeg knækkede af i sommer og satte i en potte.

Fyld efter med jord og stik mos ned i kanterne og der hvor der mangler noget i overfladen

DIY lav din egen vinterhave Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio (12)

Og så værsgo´at drømme dig væk???

 

Tak til Floradania for succulenter

 

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.