fbpx

Årets have-event 2017::: Derfor er jeg så glad ( ;

Jeg har allerede luftet det lidt, det med de nye have-hemmeligheder jeg har i ærmet for 2017, og jeg har sådan glædet mig til at fortælle om dem.

Det allerførste jeg vil breake er årets have-event, nemlig CPH garden, og lidt om hvad jeg har med det at gøre?

a

Haveseskabet har besluttet sig for at gå Chelsea flowershow i bedene, og arrangere et ligeså inspirerende og professionelt haveshow, men på dansk grund YAY!
Det foregår d. 21 ?25 juni 2017

Der bliver 5 fine dage fyldt med haveglæde. Med fokus på det, som Haveselskabet og haveentusiaster er bedst til; nemlig at dyrke og dele haveglæde og -passion. CPH Garden er inspireret af de store engelske blomstershows i blandt andet Chelsea og Hampton Court. “Danmark er kendt i udlandet for design, arkitektur og mad – gennem de seneste år har vi huset nogle af verdens bedste restauranter. Nu er det på tide, at vi også viser den smukke, nordiske havetradition frem”, fortæller direktør i Haveselskabet, Charlotte Garby.

“Vi vil lave en haveudstilling, som handler om alt det, der har med havelivet at gøre. Ikke en ny livsstilsudstilling men en udstilling, hvor vi sætter fokus på det, vi er bedst til i Haveselskabet: At dyrke vores haveglæde og passion,” forklarer Bente Enert, Marketingchef i Haveselskabet.

havearkitektur

Der vil være fantastiske showhaver, ikonhaver og masser af eksperter og udstillere.

Og nu kommer det rigtigt spændende, det er mig nemlig en stor glæde at kunne fortælle at:

Haveselskabet har inviteret mig til at tegne en showhave HEP!

Og det er selvfølgelig ikke noget jeg, som havedesigner, med kæmpe lyst til at inspirere folket til at forskønne alt det dejlige potentiale af  baggårde, villahaver, rækkehushaver, tagflader, parker, rabatter og hvad ved jeg, der findes over det hele i byerne, og på landet, og bare råber på at blive til fine frodige dejlige haver, siger nej til, Vel?

Så jeg har tegnet, filosoferet og tegnet meget mere, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind at bare spænding, fordi jeg glæder mig så meget til at skulle bygge haven.

Hvad det altsammen er blevet til kan du naturligvis komme og se på CPH garden, og hvis du følger med her på bloggen, skal jeg nok løfte sløret for mine tanker om haven, når vi kommer lidt tættere på det hele. Og jeg lover at der også kommer en lille konkurrence, hvor du kan vinde biletter til showet -så hæng på !

Så hvis du har lyst til at komme og opleve fantastisk havearkitektur, eksperter, foredrag og aktiviteter af international karakter. (Der er over 200 forskellige udstillere – lige fra showhaver til salgsstande til havehumor)

Så kan du læse meget mere om det hele lige HER

og bestille biletter lige HER

KH og jeg håber vi ses

Signatur Dorthe

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

7 kommentarer til “Årets have-event 2017::: Derfor er jeg så glad ( ;”

 1. Marion Pedersen

  Åhhhh endelig, det er en dejlig ide, og jeg forstår godt de har inviteret dig Dorthe. Glæder mig SÅ meget til at se det. Knus Marion

  1. Åh, tusind tak Marion, det er jeg glad for at høre (o;
   Jeg regner selvfølgelig med at du kommer og hepper på min have ( ;
   Det er nemlig så fin en idé med CPH garden, og vi har (også) så meget at byde på havemæssigt her i Danmark, så et er på tide med en sådan udstilling.
   Jeg er sikker på at det bliver super godt
   Glæder mig til at se dig
   KH Dorthe

 2. Anette Honore

  Glæder mig til at se alle haverne og selvfølgelig især din! Mange hilsner Anette

  1. Tak søde Anette ( ; Jeg er SÅ glad for at høre at du kommer, og du kan godt glæde dig til at se haven (og alle de andre også) det bliver en super fin havemesse.
   KH Dorthe

 3. Karina Kaas Steensen

  Glæder mig som et lille barn til Danmarks største havefest anno 2017 og vil da elske at kunne invitere min skønne svigerinde med hvis jeg er så heldig at vinde 😉

  FEDT med det nye Haveprogram – nøøøj jeg glæder mig

  1. Hej Karina, Ja, det bliver et brag af en messe ( ; Og glæd dig bare løs, til haveprogrammet, det er sprængfyldt af haveideer og haveglæde, og sol og sommer. Og det kan man vist godt bruge lidt af her i snedriverne.
   KH Dorthe

 4. Hanne Horsbøl

  Hvis jeg er en af de heldige vindere, så vil jeg overraske min søde sjove kolonihave-veninde med en dametur til Sjælland. Vi skal på udstillingen, hele dagen og skal opleve Botaniskhave for første gang næste dag. Jeg har allerede en hel masse ideer og tanker… Måske jeg skal begynde at spare op 😉 og se om ikke turen kan realiseres alligevel, hvis jeg ikke er heldig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.