fbpx

Mors dag ::: Gaveguide til gardenista mødre (VIND fine frø)

(Servicemeddelelse)
HUSK at vi nærmer os Mor´s dag, (d. 14 MAj) så hvis du har en mor som du synes skal forkæles (og skal alle mødre ikke det?) Så kig med her, hvor du både kan vinde en have-gave til dig selv og din mor, og få inspiration til årets gaver til gardenista mødre

b

Du kan vinde to af de her fine frøæsker fra Urban garden company, en til dig selv og en til din mor.

Alt du skal gøre er at vælge hvilken æske du kunne tænke dig til dig selv, og hvilken du ville vælge til din mor (det gør du lige HER)

og så skrive et par ord i kommentarfeltet her på bloggen om, hvorfor netop din mor skal forkæles.a

Og hvis du trænger til mere inspiration til dejlige gaver til gardenista mødre, så kan du jo overveje:

1. Et knitrende sæt sengetøj fra det nye mærke Homehagen, som laver sengetøj i luksuskvalitet til hverdagspriser

2. En pude eller to til yndlingsstolen, fra Linum´s nye forårskollektion

3. En smuk juvel-agtig vase til sommernes buketter fra Louise Roe

4. En frøboks med et udvalg af enten bladgrønt, krydderurter eller grøntsager til køkkenhaven eller byhaven Tjek dem ud HER (HUSK at du kan vinde to frøbokse)

5. Eller måske synes du din mor skal have en smuk og magisk ring med flyvende mælkebøttefrø. Find den lige HER

c

Du kan selvfølgelig også give hende en Hortensia Magical, som blomstrer op til 150 dage, mens den skifter farve hen over sommeren. Den er smuk, tørketålende og lige til at plante ud i haven. køb den f. eks HER

 

Rigtig dejlig Mor´s dag

Og HUSK så lige at du også kan vinde biletter til CPH garden ( ;

Se hvordan du gør lige HER

KH

Signatur Dorthe

Vi trækker lod om mor´s dags gaven allerede Onsdag d. 10 maj, så skynd dig at smid et lod i puljen!

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

Kram D

8 kommentarer til “Mors dag ::: Gaveguide til gardenista mødre (VIND fine frø)”

 1. Min mor og jeg vil gerne gerne vinde en frøpakke med grøntsagsfrø. Min mor har givet mig min haveinteresse, og hun har lært mig at tage fra blomster fra haven ind året rundt og pynte med vaser i hele huset 🙂

 2. Min mor har altid været der for mig, da jeg mistede min mand, da jeg fik kræft og selvfølgelig er jeg der for min mor, når hun har brug for mig:-)
  Jeg vil gerne håbe på krydderurter og min mor er til grøntsager:-)
  Mors dag skal nydes med forkælelse og nydelse for alle sanser:-)
  God mors dag ønskes!

 3. Den med grøntsager både til min mor og mig selv. Mine forældre har netop nedlagt deres store køkkenhave i erkendelse af at det var for meget for dem at passe. Men en krukkehave med grøntsager vil være helt perfekt! Jeg har svært ved at holde dræbersnegle fra døren, så det der med køkkenhave har jeg slet ikke orket at kaste mig ud i. Men på terrassen er det overskueligt og hyggeligt at gøre med ungerne.

  Min mor skal forkæles fordi hun lægger en masse kræfter i at skabe en kærlig relation til sine børnebørn, selvom vi bor langt fra hinanden. Det betyder så meget for dem men også for mig.

 4. Min mor lever desværre ikke mere,så hvis jeg vinder, så vil jeg dele præmien med min skønne svigerinde (som er mor til to dejlige tøser. Jeg er selv mor til tre dejlige tøser). Og jeg tænker, at vi begge vil blive glade for æsken med frø til bladgrønt.

 5. Min mor og jeg skulle have hhv. den med grønsager og krydderurter. Min mor er efter 30 år i eget hus rykket i lejlighed (som hun er vild med), og mangler lidt haven som hun havde tidligere. Hun har tilgengæld en dejlig stor altan på en hjørnelejlighed, som både har syd og vestvendt sollys.

 6. Da min lejlighed gennemgår en totalrenovering og jeg selv har været genhuset i midlertidig bolig siden 30. november, flyttede alle mine planter på midlertidig adresse hos mine forældre, hvor min mor har sørget for at bl.a. mine jordbær har klaret sig over vinteren. Jeg skulle egentlig flytte tilbage til min lejlighed netop nu, men byggeriet er blevet forsinket. Jeg havde ellers forspiret nye planter, i den tro, at de var nemme at flytte, når de stadig var små. Nu er flytningen udskudt til d. 14. juni og jeg spår at det bliver besværligt at flytte alle mine krydderurter, tomater, agurker, blomster mm. til den tid. Jeg kan frygte at noget går til inden da, men så er det godt at vide, at min mor har redet 12 af mine jordbærplanter, som jeg så kan få glæden af!

  Jeg hjælper ofte min mor med planterne og deler altid mine krydderurter i 2, så hun også kan få glæde af dem. Derfor håber jeg at jeg kan forkæle min mor med en æske med frøsorter til byhaver (hun har lige fået nye højbede hjem i haven) og jeg selv, som bor i lejlighed vil kunne få glæde ad den med krydderurter (som jeg så igen kan dele med min mor).

  Håber jeg vinder, for de grønne fingre har jeg helt sikkert fra min mor 🙂

 7. Trine Lesemann Amstrup

  De er SÅ fine de her æsker, med lækkert indhold! 🙂 Min mor skal have æsken med krydderurter fordi hun elsker friske krydderurter – og jeg selv kunne også tænke mig krydderæsken 🙂 – så er der til hele sæsonens brug af både friske krydderier, kryddersalt osv. Vi krydser fingrene for at kunne være de heldige! 🙂

 8. Hvilke yndige æsker 🙂
  Min mor skal have æsken med de 15 frøsorter, og jeg skal have æsken med bladgrønt.
  Min mor har givet mig sin store gaveglæde i arv, den absolut bedste gave jeg kunne få. Derfor fortjener hun en fin have-gave 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.