fbpx

Marts tips::: Godt nyt til havenørder

(Bliv ven med din have og Claus D´s haveklub)

Nu ser det endelig ud til at foråret er ved at bryde igennem, og hvis du har brug for at tanke op med en ordentlig gang haveinspiration, til hvordan du bliver ven med din have, så kom og hør mig holde foredrag på Lyngby bibliotek på lørdag d. 18 MARTS kl. 1300

Og det er altså nu på lørdag ( ;

2

Lyngby bibliotek holder nemlig HAVEDAGE for at fejre foråret, og der sker masser af lækre inspirerende sager hele dagen, så kom og vær med. Du skal ikke bestille billetter, du skal bare møde op, og det er Lyngby Biblo, der gir, så kom glad og hør med når foredraget starter kl 1300,  hvis du har lyst til at blive ven med din have.

Læs mere om det hele lige HER

Claus Dalby s haveklub

Har du brug for mere inspiration til havearbejdet, så kan du melde dig ind i min ven Claus Dalby´s haveklub. Claus er blevet så træt af den slags haveprogrammer på TV (som jeg b. la. laver)  hvor tingene går meget stærkere end i den virkelige verden, så han har startet sin helt egen TV kanal. Den og lejlighedsvise kig ind i det der måske er Danmarks kendteste (og frodigste) have, kan du få indblik i ved at melde dig ind i haveklubben. Her deler Claus ud af sin haveviden og du kan kigge med i hans smukke have, og få masser af fine tips. Jeg har kigget med indenfor og det er super fint, thumbs up herfra.

I Haveklubben kan du vælge lmellem tre forskellige abonnementer hvor du som medlem blandt andet får adgang til en ugentlig video med tips fra haven samt til et udvalg af online bøger, der kan læses via computer eller tablet. Desuden afholdes der forskellige arrangementer, som Sølv-og Guldmedlemmer bliver inviteret til.

Tjek det ud lige HER eller HER

Jeg håber vi ses på lørdag ( ;

 

Og HUSK at du kan vinde biletter til CPH Garden

Her i den første forårsmåned, er der igen 2 heldige vindere der hver kan vinde to biletter til CPH Garden og en havedagbog. HEP!

I Marts måned skal du gøre følgende for at vinde :

Skriv en kommentar på bloggen her, om hvilke nye ting du skal afprøve i din have/altankasse/vindueskarm i år

Og så skal du følge med på instagram, og på Facebook

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

KH

Signatur Dorthe

2 kommentarer til “Marts tips::: Godt nyt til havenørder”

  1. Åh den konkurrence vil jeg da gerne være med i! Jeg flyttede i efteråret ind i en lejlighed med en stor altan, så nu skal der for første gang eksperimenteres med urban farming! Jeg har læst og læst og læst de sidste par måneder – og er dermed også blevet følger af din blog for inspirationens skyld – og I GÅR var jeg så på første indkøbstur, hvor jeg ihærdigt forsøgte at begrænse min købelyst……Det lykkedes næsten! Så alt, der skal afprøves, er dermed nyt – lige fra plantekassen med ærter, gulerødder og bønner, til altankasserne med krydderurter i massevis, salat, radiser og spinat. Senere på foråret håber jeg, der også kommer et par tomatplanter og en chili til – måske lidt jordbær – men plantecentret meldte udsolgt, så jeg må være tålmodig. (Sikke en roman, du får – men det er så spændende at kaste sig ud i det!)

  2. Vivian Bille Rasmussen

    Dejlig konkurrence, som jeg helt sikkert må deltage i 🙂
    Sidste år gravede jeg alle mine rhododendron op bagerst i haven, og i år skal jeg have lavet det om til et staudebed, så jeg kan få blomster året rundt. Der bliver i skrivende stund arbejdet på haveplan og på at finde de rette planter – det er så spændende.
    Samtidig håber jeg, at jeg får drivhus i år, så jeg også kan få lavet et lækkert uderum dér, som forlænger sæsonen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.