fbpx

DIY::: sådan laver du is lanterner

Det er sjælden at at vi har flere nætter i træk med frost her i Danmark, men det har vi nu, så det er det perfekte tidspunkt til at lave is lanterner.

Jeg har lavet en lille film til dig, så du kan se hvordan man gør.

Smukke lanterner af is

Du har sikkert set dem på facebook eller på instagram, Nogle er fantastisk flotte med blomster, bær, blade og grene, andre er bare smukke og runde, men fælles for dem alle er, at de stråler som magiske juveler i aftenmørket, når lysene blafrer i de smukke islygter.

Jeg har selvfølgelig også lavet smukke lanterner af is, og det er måske ikke de smukkeste eller de mest perfekte du har set i dit liv, men jeg har bakset en lille film sammen, så du kan se hvordan man gør, og lære at lave dine egne. Og mon ikke du kan lave nogle der er endnu smukkere end mine ( ;

Tjek det ude lige HER eller klik på linket under billedet

https://www.youtube.com/watch?v=OCB7xzEGysM

Må jeg se dine?

Islygter, eller lanterner af is, er også en sjov ting at lave med ungerne, måske et godt projekt her i vinterferien?

Jeg ved der også findes fancy forme til islygter som man kan købe på nettet, du kan bruge skåle eller spande, med andre skåle eller spande nede i, og du kan som sagt gi´den gas med alt muligt pynt i isen.

Uanset hvad du finder på, så vil jeg vildt gerne se dine, så smid et billede op på Instagram, og tag mig @meltdesignstudio, så jeg kan se dine fine islanterner.

Rigtig god fornøjelse med det

Og forresten…. så skriver jeg snart ud med et fint lille tilbud i forhold til havedesign, så tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du også den slags gode sager med.

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.