fbpx

Altankasser på abbonement

Greenify featuring Dorthe Kvist

Nu bliver det ikke nemmere at holde altanen laber, hele året rundt, du kan nemlig abonnere på lækre altankasser?

Altan kasser på abonnement Greenify featuring Dorthe Kvist Meltdesignstudio 5

Ingen sorte negle, ingen jord på spisebordet ingen ture på planteskolen, bare lige et lille klik, og så har du laber altan året rundt, uden sved på panden?.

Jeg har nemlig teamet op med dygtige Michala fra Greenify, som er min yndlingsleverandør af grønne planter (lige til dig hoveddør)

Michala har bestemt sig for at gøre det endnu nemmere for dig at have en lækker altan hele året rundt, hun leverer nemlig færdigplantede altankasser på abbonnement, og jeg har med stor kærlighed og omhu udvalgt de planter der skal i kasserne, så de holder sig smukke hele sæsonen.

Det foregår på den enkle måde at du signer op for et abonnement lige HER. I begyndelsen af April, får du så leveret din første lækre altanksse med forårsblomster. I slutningen af Juni får du leveret næste kasses indhold færdigplantet i en fiks inderkasse af pap, så du med et snuptag kan erstatte forårskassen, og det samme gentager sig i Oktober, hvor du får leveret din efterår/vinter kasse, der holder sig fin og smuk hele vinteren igennem.

Og HALLO!

De første 50 abonnenter får en gavepakke bestående af:
Ferm Living Plant Wall
Greenify Økologisk Universalgødning
Sprout selvsående blyant

Så skynd dig at købe et abonnement i dag og få din første kasse leveret i starten af april!
(tjek det hele ud HER)

10

Den første kasse jeg har fyldt er forårskassen

Forårets kasse er let og legende i sit udtryk. Jeg har valgt at fejre de mildere temperaturer med en kasse der skal sende tankerne i retning af en tidlig forårs eng. Her er rosa Bellis, fordi den er indbegrebet af forår, botanisk Primula, der er super smuk, med sin mørke stilk under de rosa blomster, engelsk græs som minder mig om smukke danske grøftekanter, og til sidst den fine forårsbebuder Forglemmig ej. Alle sammen planter der gror på den vilde eng, og som også egner sig til at plukke fine små forårs buketter af.

TIPS

Alle blomsterne fungerer på den måde at jo mere flittig du er til at nippe de afblomstrede blomster af, jo flere laver de til dig. Alle planterne i din forårskasse tåler en let udtørring, og alt fra halvskygge til sol, men er generelt glade for fugtig jord og godt med lys. Når en blomst er visnet kan du nippe den af, på den måde vil blomsterne lave flere nye fine blomster til dig, og stå smukt som din egen lille grøftekant, lige indtil du får leveret din næste kasse.

Bonus info

Engelsk græs og Primula, er alle stauder, og Bellis er to årig. Det betyder at du kan plante dem ud efter at de har blomstret, på den måde kan du også få glæde af dem næste år. Du kan evt. bestille en Greenify krukke til ekstra planteplads sammen med din ordre. Har du ikke plads til flere planter, kan du evt. snige dig ned og grave dem ned i rabatten ved vejen hvor du bor, eller give dem til en der vil tage sig af dem.

Kærlig hilsen Dorthe

 

PS! vi er lige ved at lægge sidste hånd på sommer og efterårskassen, så hold øje med Greenify´s hjemmeside (og bloggen her)

 

Greenify featuring Dorthe Kvist altankasser på abbonement

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.